Menu

Mini cheesecakes

  • mini-cheese-cake
  • IMG_9614
  • Detaily
  • Žiadne komentáre

Ingrediencie na korpus

Ingrediencie na tvarohovú plnku

  • 500g jemného tvarohu
  • med podľa chuti
  • 1PL tapiokového škrobu
  • 2 celé vajcia
  • Nastrúhaná kôra z citróna
  • 200g mrazených malín
  • 1 PL vody

Postup

  1. Najskôr si pomelieme mandle aj keksíky, tak aby nám vznikla múčka. Všetko spolu v miske premiešame a pridáme roztopené maslo. Zmes s maslom poriadne premiešame a začneme ňou plniť silikónové formičky. Na plnenie použite malú lyžičku. Ja som do každého košíčka dala 3 lyžičky zmesi. Zmes treba v košíčkoch poriadne poutláčať.
  2. Pripravené košíčky dajte piecť na 10 minút na 180 stupňov. Po upečení ich nechajte vychladnúť.
  3. V miske si zmiešajte tvaroh spolu s medom, citrónovou kôrou a s vajíčkami. Na záver pridajte na zahustenie tapiokový škrob.
  4. Hotovým krémom si naplníme košíčky.
  5. Naplnené košíčky dáme piecť na 200 stupňov na 10 minút a potom teplotu stiahneme na 130 stupňov a pečieme ešte asi 30 minút.
  6. Košíčky môžte ozdobiť malinovou polevou. Maliny zmiešajte s troškou vody a rozmixujte mixérom. Zmes prepasírujte cez sitko aby ste odstránili jadierka.


IMG_9614

Zdielaj tento recept !
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0

Napísať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *